به گزارش روابط عمومي هیات اسکواش استان کرمانشاه مراسم روز جهانی اسکواش با حضور پر شور ورزشکاران اسکواش باز ، مربیان ، دانش آموزان و خانواده ها برگزار شد.
در این مراسم که در پارک معلم کرمانشاه برگزار شد بسیاری از دانش آموزان و خانواده ها و همچنین چهره های سرشناس ورزشی و اسکواش کرمانشاه حضور داشتند .
در ابتدای این مراسم ابتدا ضمن معرفی و تاریخچه اسکواش توسط مربیان و ورزشکاران هیات اسکواش و بازی نمایشی جهت آشنایی افراد و خانواده ها که در این مراسم حضور داشتند اجرا شد و همچنین مسابقه نمایشی و اهدای جوایز و پذیرایی و نقاشی از دیگر برنامه های ابن مراسم بود .
نکته حائز اهمیت در این مراسم حضور خبرنگاران خبرگزاری های معتبر جهت پوشش مراسم و همچنین همراهی پرشور افراد و خانواده ها و کودکان بالای ۵ سال بود .
در پایان این مراسم اردشیر خسروی رئيس هیات اسکواش ضمن تبریک روز جهانی اسکواش و تقدیر و تشکر از مسؤلین محترم و همکاریهای صورت گرفته در جهت پیشبرد اهداف هیات اسکواش ، مهمترین مشکل هیات اسکواش را نبود امکانات و بودجه کافی و افزایش سر سام آور هزینه ها جهت خرید لوازم از جمله توپ و راکت و …… بیان نمود .
وی با بیان اینکه اسکواش جز رشته المپیکی قرار گرفته است از مسؤلین در جهت حل مشکلات هیات اسکواش خواستار حمایتهای بیشتر از این رشته در جهت همگانی کردن و پرورش استعدادها شد .


