رئیس هیات اسکواش استان کرمانشاه: برای اولین بار زنگ اسکواش در مدارس کرمانشاه به صدا در آمد .

رئیس هیات اسکواش استان کرمانشاه گفت :هم‌زمان با آغاز سال ۱۴۰۴ و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ، دانش آموزان مستعد این رشته ورزشی در سطح مدارس استان استعداد یابی می شوند.

وی افزود:این طرح که به اسم زنگ اسکواش در مدارس نامگذاری شده است و برای اولین بار در کشور اجرائی شده است. در این طرح بعد حضور دانش آموزان در کورتهای هیات اسکواش ، آموزش های لازم توسط مربیان هیات در محيطي بسیار جذاب داده می شود تا افرادی که مستعد این رشته هستند شناسایی شوند .

وی ادامه داد: در این طرح نخستین گام اینست که کمیته استعداد یابی با ارزیابی دانش آموزان مستعد اسکواش زمینه حضور این افراد را فراهم می کند.

وی افزود: معرفی این رشته مهیج ورزشی از طریق برنامه های فرهنگی مانند برپایی ایستگاه ها و مسابقات نقاشی برای مدارس ابتدایی و فضایی مجازی برای کودکان و نوجوانان در حال اجرا بوده تا کودکان در سنین پایین با این رشته ورزشی آشنا شوند .

خسروی خاطر نشان کرد: معرفی این رشته ورزشی در سنین پایین و ایجاد انگیزه و علاقه در دانش آموزان می تواند استعدادهای آنها را شکوفا بکند و بستری را فراهم کند تا دانش آموزان اوقات بیشتری را با این ورزش سپری بکنند و با توجه به جذابیت‌های این رشته می تواند مورد توجه کودکان و نوجوانان و همچنین خانواده های آنها فراهم کند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *