برگزاری مسابقات پایان فصل اسکواش بانوان استان مرکزی


نخستین دوره مسابقات پایان فصل اسکواش بانوان استان مرکزی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با حضور اسکواش‌بازان رده سنی کمتر از ۱۵ سال در دو سطح حرفه‌ای و آماتور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت اسکواش استان مرکزی، در سطح A (حرفه‌ای) مهرگان قریب اول، روژان محبی دوم و سما پیله‌ور و باران جعفرخانی به‌صورت مشترک سوم شدند. در سطح B (آماتور) نیز مهرانا شریفی اول، سروین صفاری دوم و حلما نوازنی و معصومه زلفی‌گل سوم مشترک شدند.
همچنین، هستی سلیمانی مسئول برگزاری مسابقات بود و صبا خانقائی، سحر فراهانی، محیا صباغی و مشکات پورتوکل قضاوت این رقابت‌ها را بر عهده داشتند.
در پایان نیز مراسم اختتامیه با حضور لیلا امیری، از مسئولان هیات اسکواش استان مرکزی برگزار و از نفرات برتر با اهدای حکم و جوایز تقدیر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *