عزیزی‌پور: میزبانی ایران در مسابقات آسیایی اسکواش تایید شد/ برای تیم ملی برنامه ریزی دقیق داریم

رئیس فدراسیون اسکواش گفت: با تایید نهایی میزبانی ایران برای مسابقات رده‌های سنی امیدواریم که این اتفاق نقطه‌عطفی برای توسعه اسکواش در کشورمان باشد.


به گزارش سایت رسمی فدراسیون اسکواش، به نقل از خبرگزاری میدان، امیرعزیزی‌پور رئیس فدراسیون اسکواش در گفت‌وگو با خبرنگار میدان در خصوص اجلاس هنگ کنگ که اخیراً برگزارشد، عنوان کرد: با توجه بهه اینکه انتخابات فدراسیون اسکواش آسیا نیز در جریان بود، رئیس جدید انتخاب شد و اعضای هیات رئیسه نیز مشخص شدند. در خصوص این اجلاس، پروپوزالی برای تایید نهایی میزبانی ایران به تصویب رسید که خوشبختانه این امر تحقق یافت و میزبانی مسابقات رده‌های سنی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ در ایران برگزار خواهد شد. این پیگیری‌ها و ارتباطات با رئیس فدراسیون آسیا موجب شد که این تصمیم نهایی شود.

وی افزود: در جلسه‌ای که با رئیس فدراسیون آسیا داشتیم، توافق شد که ایران بتواند از ظرفیت‌های موجود کشور در کمیته‌ها بهره‌برداری کند و این موضوع در جلسه هیات رئیسه آسیا نیز بررسی خواهد شد. امیدوارم بتوانیم از ظرفیت‌های کشورمان در کمیته‌های مختلف استفاده کنیم.

عزیزی‌پور درباره وضعیت تیم ملی اسکواش، بیان کرد: تیم ملی اسکواش زنان به انتخاباتی دست زده‌اند و با توجه به برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا به صورت انفرادی در مالزی، تقریباً چهار نفر از اعضای تیم مشخص شده‌اند. پس از آن، انتخابی درون اردویی برگزار خواهد شد تا ۲ نفر از آن‌ها برای مسابقات نهایی انتخاب شوند. همچنین، برای بخش آقایان نیز انتخابی در بازه زمانی ۱۶ تا  ۱۹ اسفند برگزار خواهد شد.

 وی ادامه داد: با توجه به جلسات خوبی که کادر فنی تیم ملی برگزار کرده‌، نفرات اعزامی مشخص خواهند شد و پس از آن اردوهای بلندمدت برای آماده‌سازی تیم برگزار خواهد شد تا ورزشکاران با بهترین شرایط به مسابقات اعزام شوند.

 رئیس فدراسیون اسکواش در رابطه با اینکه تمامی برنامه‌ها فقط مختص تیم ملی است یا برای تمامی ورزشکاران اسکواش، گفت: تمامی این برنامه‌ها، همانطور که با کادر فنی مطرح کردیم، به منظور انتخابی تیم ملی است. این برنامه‌ریزی این مسائل هفته آینده نهایی خواهد شد و برای استان‌ها ارسال می‌شود. همکاری خوبی از سوی استان‌ها و روسای محترم هیات‌های استانی صورت گرفته. تقویم عملیاتی سال آینده به زودی نهایی و در سایت فدراسیون بارگذاری خواهد شد تا تمام ورزشکاران و مسئولین از برنامه‌های سال آینده مطلع شوند.

عزیزی‌پوردر خصوص اختتامیه لیگ اسکواش، اذعان داشت: روز جمعه دهم اسفند ماه اختتامیه لیگ  سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. طبق مذاکراتی که با مسئولین باشگاه‌ها، کادر فنی تیم‌های ملی و رئیس سازمان لیگ داشتیم، تصمیم بر این شد که لیگ به صورت متمرکز در سه یا چهار ماه پایانی سال برگزار شود. این تغییر به ورزشکاران کمک خواهد کرد تا بتوانند با آمادگی بیشتری درمسابقات پیش رو شرکت کنند. تمام تلاشم را می کنم تا برنامه‌ریزی سال آینده هدفمند و بر اساس نیازهای واقعی ورزشکاران باشد.

 وی افزود: امیدوارم که با نگاه ویژه‌ای که کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به رشته اسکواش دارند، سال آینده با همکاری و همراهی مناسب تحولات مثبتی برای این رشته رقم بزنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *