بابک فقیر نایب رییس فدراسیون درباره نحوه ارزیابی هیات های استانی در شش ماه نخست سالجاری گفت : همه ساله ارزیابی هیات های استانی با هدف کمک به رشد و توسعه اسکواش استان های کشور در 2 مرحله انجام می گیرد که با توجه به تهیه آیین نامه جدید ارزیابی هیات های استانی و ارسال آن برای روسا و سرپرستان هیات ها به جهت دریافت پیشنهادها در نهایت در 3 بخش توسعه قهرمانی ، همگانی و استعدادیابی کار تدوین آن به پایان رسید و به کلیه استان ها ابلاغ شد. وی افزود : از 1000 امتیازی که هر استان می تواند کسب نماید 400 امتیاز در بخش قهرمانی ، 400 امتیاز در بخش همگانی و 200 امتیاز به بخش استعدادیابی و استعدادپروری اختصاص داده شده است. یکی از مشکلات عمده ما برای ارزیابی عدم دریافت به موقع اطلاعات درخواستی از هیات های استانی است که باعث می شود اعلام نتایج با تاخیر صورت گیرد. داشتن آمار و اطلاعات همواره می تواند نقش مهمی برای برنامه ریزی داشته باشد .
بابک فقیر در ادامه گفت : نکته مهمی که باید در ارزیابی هیات های استانی توجه کرد امتیاز مساوی دو بخش قهرمانی و همگانی است . برخی از استان ها در مدال آوری مسابقات داخلی و بین المللی ، میزبانی ها و دیگر مولفه های قهرمانی عملکرد خوبی دارند ولی دربخش توسعه همگانی اعم از افزایش آمار ورزشکاران سازمان یافته ، تربیت مربی و توسعه ابنیه های مرتبط با اسکواش ، تولید محتوا و روابط عمومی و دیگر برنامه های مرتبط با این بخش عملکرد مطلوبی ندارند و همین امر باعث کاهش امتیازات آنها می گردد ، مورد برعکس هم وجود دارد که برخی استان ها در توسعه همگانی عملکرد خوبی دارند ولی چون در مدال آوری نتیجه نگرفته اند انتظار دارند رتبه خیلی خوبی کسب کنند. در بخش استعدادیابی هم از استان ها به صورت مکتوب خواستیم که عملکرد خودرا ارسال کنند و براساس شاخص های تعریف شده رتبه بندی انجام گرفت. باتوجه به انتصاب سرپرست کمیته استعدادیابی ، در 6 ماه دوم ارزیابی به مراتب دقیق صورت خواهد پذیرفت .
نایب رییس فدراسیون در پایان ضمن تشکر از زحمات تمامی استان های فعال و تبریک به استان های برتر کشور اظهار داشت : فدراسیون آماده هرگونه پاسخگویی به نحوه امتیازات استان ها می باشد و امید است با مشارکت هرچه بیشتر هیات های استانی شاهد ارتقا عملکرد و رقابت نزدیک آنها در ارزیابی پایان سال جاری باشیم.