تجلیل از قهرمانان و روسای کمیته های هیات در اداره کل ورزش و جوانان استان فارس

آیین تجلیل از قهرمانان شیراز جونیور و روسای کمیته های هیات اسکواش استان فارس برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی هیات اسکواش استان فارس آئین رسمی تجلیل از پنج تن از مدال آوران شیراز جونیور و همچنین روسای کمیته های هیات اسکواش استان فارس با حضور عبدالرحیم خداجو مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس، محمد طیبی معاون توسعه ورزش قهرمانی ، میثم عالیشوندی سرپرست گروه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و زهرا شیخی سرپرست گروه هماهنگی امور ورزش بانوان در محل اداره کل ورزش و جوانان استان فارس برگزار شد.


در این اجلاس در ابتدا امین مولایی رییس هیات اسکواش استان فارس ، پس از ارائه گزارش کوتاهی از فعالیت های صورت گرفته توسط هیات و دستاوردها و برنامه های پیش رو جهت افزایش آمادگی بازیکنان، ارتقای زیرساخت ها و سطح اسکواش استان اذعان داشت که رقابت های بین المللی شیراز جونیور که دارای رنکینگ آسیایی بود به گواهی نمایندگان فدراسیون، بازیکنان ، مربیان، سرپرستان، داوران و همینطور نماینده کنفدراسیون غرب آسیا از سطح بالایی برخوردار بود و مدال آوری بازیکنان استان فارس در این سطح از مسابقات افق روشنی از آینده ی اسکواش فارس به نمایش می‌گذارد.

مولایی همچنین افزود حضور افرادی همچون مهدی مختاری در هیات رییسه هیات اسکواش استان که از مفاخر داوری ایران می باشند، چشم انداز درخشانی برای اسکواش استان متصور گردیده است.
سپس مهدی مختاری ، عضو هیات رییسه هیات و رییس کمیته ی فنی هیات اسکواش استان فارس به توضیح چگونگی دعوت رسمی از فدراسیون جهانی اسکواش و حضور ایشان به عنوان یکی از هشت داور بین المللی در مسابقات world games 2025 چین پرداخت و افزود که حضور در چنین سطحی از داوری نویدبخش حضور داوران و ورزشکاران سختکوش ایرانی در المپیک ۲۰۲۸ خواهد بود.


پس از آن محمد طیبی ،معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان فارس، با تشکر و تجلیل از قهرمانان اسکواش شیراز، رییس و دبیر هیات اسکواش فارس و روسای کمیته ها به لزوم تداوم حرکت رو به جلوی اسکواش اذعان داشت و افزود ورزش اسکواش به اهتمام روسا و دست اندرکاران برنامه ریزی دقیقی برای شکوفایی دارد و رشد و پیشرفت این رشته ورزشی در سال های اخیر این نوید را می دهد که اسکواش فارس موفقیت های بزرگی بدست خواهد آورد.


عالیشوندی نیز اسکواش استان مخصوصا در حیطه بانوان را در مسیر پیشرفت ارزیابی کرد و افزود آنچه این روزها از اسکواش میشنویم بسیار فراتر از گذشته است و استان فارس با حضور قهرمانان پر تلاش چه در بخش دختران و چه در پسران در آینده نزدیک شاهد دستاوردهای بیشتری خواهد بود.


در انتها عبدالرحیم خداجو، مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس ضمن تشکر از تلاش های قهرمانان استان فارس از آن ها خواست که با حفظ سه اصل اساسی تمرین ، تغذیه و استراحت مناسب جایگاه قهرمانی خود را حفظ و ارتقا دهند و چشم انداز خود را حضور در المپیک ۲۰۲۸ بدانند.

خداجو همچنین افزود که بازیکنان استان فارس فرصت استفاده از تجارب یک شخصیت بین المللی همچون مهدی مختاری را دارند که حضور ایشان در مسابقات world games 2025 نام اسکواش فارس و ایران را در سطح جهانی طنین انداز کرد و تجربه ی چنین دستاوردی برای بازیکنان شیرازی نیز قابل استفاده خواهد بود . خداجو همچنین از امین مولایی بخاطر تلاش های بی وقفه در برگزاری مسابقات، اردوها و برنامه های تمرینی برای بازیکنان و همچین تلاش بی وقفه در گسترش زیرساخت های اسکواش استان قدردانی کرد.


سپس آیین تجلیل از قهرمانان شیراز جونیور صورت گرفت که در ابتدا از عظیمی به عنوان حامی مالی بخشی از مسابقات تقدیر به عمل آمد ، سپس از ثمین حسن پور، تیانا تورانی، السا زارعیان، روشا عظیمی و پوریا حسن پور به عنوان قهرمانان شیراز جونیور با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر شد.


در انتها آیین اهدای احکام روسای کمیته های هیات اسکواش استان فارس انجام شد و طی این آیین احکام علیرضا خلیلی به عنوان دبیر هیات، مهدی مختاری به عنوان رییس کمیته فنی فرشته دبیری و نگاره پورصالحی به عنوان سرپرستان کمیته فنی، سمیرا صدرایی به عنوان سرپرست نائب رییس ، مریم بوالی رییس کمیته انفورماتیک و رابط آماری هیات ، بهار قائدی به عنوان رییس روابط عمومی، بهنام هاشمی و نیلوفر گنجی پور به عنوان رییس و دبیر کمیته مسابقات، ملیحه موحد زاده رییس کمیته ی استعدادیابی، غزل مبردی رییس کمیته ی کودکان ، سحر منصور آبادی رییس کمیته ی آموزش ، اصغر پریدخت رییس کمیته ی پشتیبانی و محمد صادق حمیدی به عنوان مربی بدنساز تیم توسط خداجو و طیبی به ایشان تقدیم گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *