به گزارش روابط عمومي هیات اسکواش استان کرمانشاه،کورتهای هیات اسکواش برابر با استانداردهای روز تعمیر و بازسازی شدند
کرمی دبیر هیات اسکواش کرمانشاه گفت : با توجه به اینکه کورت های اسکواش کرمانشاه از حالت استاندار خارج شده بود و نیاز به تعمیر و بازسازی داشتند پس از جلسه با جناب آقای خسروی رئيس هیات مقرر شد در ابتدای سال جدید این کورتها به صورت کاملا استاندارد تعمیر شوند .
وی افزود:همزمان با آغاز سال جدید کار بازسازی و تعمیر کورتها را در دستور کار قرار دادیم که تقریبا حدود یک ماه به طول انجامید که مطابق با استانداردهای روز صورت گرفته است.
وی اظهار داشت : تعمیر کورتها و فضای سالن نقش بسزایی در رشد و ارتقا این رشته مهیج خواهد داشت و می تواند علاقمندان بیشتری را جذب کند .
کرمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر دو کورت اسکواش در استان کرمانشاه وجود دارد که متعلق به هیات اسکواش می باشد که با استانداردهای روز تعمیر و بازسازی شده اند و بهترین زمین غرب کشور می باشد.
کرمی یاد آور شد: تعمیر این کورتها به گونه ای برنامه شد که برای طرح تابستانه هیأت اسکواش و کشف استعدادهای ورزش اسکواش استان در ایام تعطیلات مورد استفاده قرار بگیرد .
